Fitness

In onze fitness staat veel nieuwe cardio- en krachtapparatuur van het merk Matrix. Dit betekent nieuwe, mooie en gebruiksvriendelijke cardio- en krachtapparatuur. Bij ons kun je op elke mogelijke wijze trainen. Er zijn mogelijkheden voor iedereen!

Ben jij een beginner, dan is het verstandig om te starten met een afspraak met één van onze fitnesstrainers. Die helpen jou graag op weg door middel van een schema. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Wij bieden dit aan al onze leden aan, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt.  

Voor de professionele sporter die wat meer wilt, bieden wij tevens een ruim assortiment van losse trainingsgewichten. ​​​​​​​​​​​​ In de functionele ruimte heeft u de ruimte en materialen om ‘functionele’ oefeningen uit te voeren. Hierbij draait het om bewegingen waarbij u veel spieren tegelijk gebruikt, wat zorgt voor een effectieve en uitdagende manier van training. 

Er loopt altijd begeleiding rond in de fitness, dus als u vragen heeft kan u altijd bij één van onze medewerkers terecht.